vineri, 30 decembrie 2011

IuBirEa

Cine nu isi doreste un suflet pereche, un partener care sa ii fie alaturi pentru totdeauna? Probabil aventurierii care vor sa fie independenti. Dar cum ramane cu cei care isi cauta jumatatea si au impresia ca nu o vor gasi vreodata?

Tu de cate ori ai intalnit pe cineva si ti-ai zis ca el/ea e sufletul tau pereche, ca apoi sa va despartiti, sa intalnesti pe altcineva si sa spui ca de data asta chiar ti-ai intalnit jumatatea, iar istoria sa se repete?

Cati nu spun ca fostul partener chiar a iubit-o, dar nu a fost sa fie, caci iubirea lor s-a stins. Ei bine, iubirea nu se stinge, ci pur si simplu nu a fost iubire.

Nu exista "a iubi un pic sau oentru un timp.Ori iubesti ori nu.Iubirea adevarata dureaza toata viata si il/o iubesti pentru cum ca asa cum e il/o consideri perfect/a.Nu iubesti pentru ca iti daruieste ceva ,iubesti pentru ce este nu pentru ce are .

Iubirea se bazeaza doar pe incredere,afectiune sa fie langa tine atunci cand te simti rau ,nu decat atunci cand iti este bine.In iubire nu trebuie sa te gandesti la bani, cum se spune bani nu aduc fericirea dar o intretin.

Iubirea pentru uni inseamna totul ,pentru alti nimic.Acei care nu vor iubi ,nu vor fi iubiti.Doar daca daruoesti iubire vei primii inapoi .


Sunt miliarde de oameni pe pamant, fiecare avand o jumatate, un suflet pereche. Trebuie doar sa ai rabdare si sa iti doresti sa il gasesti, iar universul ti-l va aduce.

Daca va iubiti, nu va plictisiti unul de celalalt dupa cativa ani, ci adorati sa faceti impreuna aceleasi lucruri dintotdeauna. Monotonia nu apare intr-un cuplu de suflete pereche, ci tot ce fac impreuna e frumos si are farmec.

Iubirea e frumoasa atunci cand o gasesti si te bucuri de ia fiecare clipa,fiecare moment.Pentru ca iubirea iti da viata si te face sa zambesti.

Sper sa o gasiti fiecare ,si sa va bucurati din plin de ia .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu